Termeni şi condiţii abonare newsletter

Newsletter-ul Asociaţiei Pro Psiho (denumit în continuare SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de către Asociaţia Pro Psiho (denumit în continuare FURNIZOR) vizitatorilor site-ului (denumiţi în continuare UTILIZATOR sau ABONAT) www.asociatiapropsiho.ro (denumit în continuare SITE), căruia i se aplică următorii termeni şi condiţii.

Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (e-mail) livrat periodic de către furnizor utilizatorilor abonaţi, care îşi dau acordul în mod expres şi neechivoc cu privire la termenii şi condiţiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newletter. Odată abonat, utilizatorul îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni şi condiţii.

Termenul ”utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice şi/sau juridice care se abonează la newsletter-ul Asociaţiei Pro Psiho, indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Termeni şi condiţii” sunt folosiţi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Aceşti termeni şi condiţii sunt stocaţi de către Asociaţia Pro Psiho şi sunt accesibili pe site în limba română. Termenii şi condiţiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbaţi în orice moment de către proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul www.asociatiapropsiho.ro.

Administratorul îşi rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare sau legislaţia în vigoare.

Înregistrare
Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar să vă abonaţi la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizaţi datele personale cerute în formularul de abonare. Datele personale necesare includ adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false precum şi introducerea de date care nu vă aparţin. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.

Condiţii de utilizare
Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). În cazul în care e-mailurile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.

După abonare nu este permisă raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului, iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decât daca se reabonează.

Date cu caracter personal
Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, vă daţi acordul în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate de furnizor.

Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidenţialitate şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul dumneavoastră.

Responsabilitate
Furnizorul nu oferă nicio garanţie că serviciul va funcţiona fără întreruperi sau fără erori. Totodată furnizorul nu garantează că probleme de securitate sau erorile umane şi/sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.

Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant (one click).

Încetarea furnizării serviciului
Oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificare prealabilă.

Asociaţia Pro Psiho îşi rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.

Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor
Aceşti termeni şi condiţii sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor termeni şi condiţii va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente din localitatea în care Asociaţia Pro Psiho este înregistrată.

Date de Contact
Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta la adresa de e-mail contact@asociatiapropsiho.ro

Clauze finale
Furnizorul poate colabora cu terţi pentru a vă putea oferi în condiţii optime serviciul gratuit.

Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată, de către Asociaţia Pro Psiho, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, Asociaţia Pro Psiho va pune la dispoziţie o nouă versiune a termenilor şi condiţiilor pe site şi va anunţa acest lucru în mesajul e-mail trimis la următoarea ediţie a newsletterului. În cazul în care nu este de acord cu noul regulament, utilizatorul trebuie să nu mai folosească serviciul de newsletter.