Dascăli cu A(P)TITUDINE

Pe 23 aprilie a avut loc Timotion, un eveniment comunitar de alergare pentru toate vârstele, prin care am reușit să strângem de la cei înscriși la curse și de la donatori, o sumă de bani pe care o vom folosi exclusiv în organizarea și desfășurarea atelierelor de psihologia educației din urmatoarea perioada, la care vor putea participa în mod gratuit cadrele didactice din învățământul de stat: educatori, învățători, profesori, în învățământul preșcolar, primar, gimnazial, liceal și universitar. La fiecare atelier vom avea câte 10-16 locuri. Ele se vor desfășura în intervalul iunie 2017 – martie 2018 cu un orar recomandat de dumneavoastră și vor fi facilitate de foarte buni profesioniști în psihologie și pedagogie.

Cum vă puteți implica:

1) ca voluntar: avem nevoie de ajutorul dvs în:
– distribuirea informației către cât mai mulți dascăli care ar putea să fie interesați să participe la atelierele educaționale pe care le pregătim
– participarea dvs in evaluarea nevoilor actuale de dezvoltare și sprijin ale cadrelor didactice, completând următorul formular online, în nu mai mult de 5 minute.
– participarea dvs in cercetarea colegei noastre Ruxandrei Nicolescu privind sănătatea ocupațională a cadrelor didactice, completând următorul formular, care ar necesita aproximativ 30 de minute.
– dacă aveți profil în facebook, vă invităm a vă alătura grupului de discuții intitulat Dascăli cu A(p)titudine, unde vom lansa întrebări de natură organizatorică dascălilor din comunitatea noastră, despre când și după ce orar este cel mai bine să se desfășoare aceste ateliere încât să facilităm pentru cât mai mulți dintre dvs posibilitatea de a participa.
– recomandati-ne si puneti-ne in contact cu profesori `altfel`, care au idei bune, creative si inovative la clasa si de la care v-ar face placere sa invatati! Ar fi o buna ocazie pentru ei sa isi impartaseasca bunele practici si sa le dezvolte suplimentar.

2) ca participant:
– rămâneți la curent cu informațiile despre ateliere citind aceste buletine informative pe care le vom trimite către dvs prin email în timp util. Informația va apărea și pe grupul nostru facebook, iar dacă nu sunteți încă în lista noastră de destinatari, vă rugăm să ne solicitați asta printr-un email la adresa contact@asociatiapropsiho.ro
– participanții vor primi adeverință după fiecare atelier, cu numărul de ore și tematica abordată.
– ca dascăl sunteți mereu într-o continuă dezvoltare, pentru că lucrați într-un mediu dinamic: elevi noi, programe schimbătoare, etc. De aceea prezența dvs este inspirațională pentru ceilalți participanți în măsura în care împărtășiți experiențele dumneavoastră de reușită, de eșec, de învățare, precum și întrebările și frământările care vă ghidează căutarea și dorința de dezvoltare continuă.
– puteti participa gratuit la toate evenimentele din proiect, iar daca reusiti sa contribuiti de fiecare data cu o donatie, contribuiti la inmultirea, in timp, workshopurilor de acest fel. In acelasi scop, la fiecare atelier puteti lua cu dvs gratuit carti postale personalizate, inspirationale si formulare de redirectionare a impozitului pe venit spre Asociatia Pro Psiho.

3) în calitate de colaborator: dacă lucrați la Inspectoratul Școlar Județean Timiș sau la catedra de Științele Educației în cadrul unei universități, ne puteți ajuta să oferim dascălilor beneficii suplimentare, fie prin participarea dumneavoastră alături de dumnealor la aceste ateliere de formare, fie prin recomandări privind anumite standarde de calitate și inovație vizate de dvs pentru creșterea calității învățământului

Dacă v-am stârnit în continuare interesul, așteptăm cu bucurie răspunsul dumneavoastră!
Rămâneți aproape!

Cu prietenie,
Echipa Pro Psiho și partenerii noștri Organizația InEdu (Inițiativă în educație)