Campania CUI SPUI – Participanți

CUI SPUI – Săpături psihologice în universuri interpersonale

Ne bucurăm că vă interesează campania noastră și sperăm să ne întâlnim la cât mai multe dintre evenimentele pe care le-am organizat pentru dumneavoastră. Veți avea ocazia să:
– faceți cunoștință cu profesioniști locali în sănătate psihică: psihologi clinicieni, psihoterapeuți, psihiatri, consilieri profesionali, consilieri filosofici, dascăli cu abordări educaționale integrate, artiști
– aflați diverse modele și valori care stau la baza muncii de psihoterapie și consiliere psihologică
– adresați întrebările și curiozitățile pe care le aveți despre serviciile de sănătate psihică
– înnoiți atmosfera relațiilor dvs prin noi feluri de-a privi lucrurile și noi abilități și atitudini de încercat

Categorii de contribuții

Pentru a vă rezerva un loc la evenimentele din campanie la care doriți să participați, vă invităm să virați contribuția dumneavoastră în contul Asociației Pro Psiho deschis la Banca Comercială Română, IBAN RO76RNCB0805147042770001. În măsura locurilor disponibile la fiecare eveniment în parte, vom primi și participanți care se înscriu la fața locului și aduc contribuția sub formă cash.

Categoria Suma Acces la…
ABONAMENT 400 lei toate evenimentele din Campania CUI SPUI 2017
TEMATIC 150 lei toate evenimentele dintr-o anumită săptămână tematică
OCAZIONAL 70 lei un atelier din campanie
SOCIAL donație la alegere

oricare eveniment din campanie, dacă faceți parte din categoriile sociale importante pe care Asociația Pro Psiho le susține și le facilitează accesul la servicii de acompaniament psihologic și dezvoltare personală:

• voluntari și membri (actualmente activi) ai Asociației Pro Psiho
  • cadre didactice și personal medical din sistemul de stat
  • persoane cu dizabilități sau boli cronice
  • seniori (65+ ani)
  • părinți singuri care au în întreținere minori
  • persoane din familii cu venituri sub-minime pe membru

Toate fondurile colectate pe această cale sunt direcționate spre susținerea proiectelor sociale ale asociației. Aveți posibilitatea de-a ne lăsa pe noi să decidem cum vom aloca aceste fonduri sau puteți să ne sugerați dvs spre care dintre proiecte să direcționăm suma pe care ați plătit-o pentru participarea la atelierele din campanie.

Click aici pentru înscriere

Vă așteptăm cu drag,