Donează!

Cea mai mare parte din fondurile noastre este investită în programul Acompaniament PsihoTerapeutic. Pentru fiecare 480 lei pe care îi primim pentru susţinerea acestui proiect, o persoană (şi familia ei) din grupurile noastre ţintă poate beneficia de cel puţin 8 şedinţe de psihoterapie. Numărul de şedinţe variază în funcţie de nevoile beneficiarului şi de contribuţia financiară pe care acesta o poate aduce. O altă parte din fondurile noastre sunt investite în organizarea și implementarea campaniei anuale de conștientizare CUI SPUI, prin care facem accesibile publicului larg manifestări științifice, culturale, educaționale și psiho-sociale pe teme de sănătate psihică și relațională, pentru o comunitate mai coezivă și mai responsabilă.

Donaţii

Dacă doriţi să ne susţineţi activitatea financiar sub formă de donaţie, puteţi vira banii în contul asociaţiei noastre. Acestea sunt informaţiile necesare pentru a efectua o donaţie:

Beneficiar:    Asociaţia Pro Psiho
C.I.F.:            32922785
Cont (IBAN): RO76RNCB0805147042770001 (lei)
Banca:          Banca Comercială Română
Cod SWIFT:  RNCBROBU

2% din impozitul pe venit

Persoanele fizice pot alege să direcţioneze către o asociaţie non-profit 2% din impozitul pe venit pe care îl datorează pentru ultimul an fiscal, în fiecare an în perioada ianuarie – mai. Dând click pe linkurile de mai jos, puteţi descărca formularele necesare pentru a direcţiona aceste fonduri către Asociaţia Pro Psiho. Este nevoie să completaţi datele dumneavoastră, precum şi datele asociaţiei (cele de la secţiunea „Donaţii” din această pagină) şi să depuneţi documentul sau să îl trimiteţi prin poştă la Administraţia Finanţelor Publice, la unitatea fiscală corespunzătoare adresei din actul dumneavoastră de identitate (click aici pentru lista adreselor unităţilor fiscale şi a localităţilor arondate fiecăreia). Termenul limită de depunere este 25 mai 2017.

Dacă preferaţi să depunem noi declaraţia în numele dumneavoastră, va fi necesar să ne-o înmânaţi / trimiteţi, însoţită de o împuternicire în acest sens. În acest caz, vă invităm să ne contactaţi pentru a vă oferi toate detaliile necesare.

Pana in 20% din impozitul pe profit al firmelor, sponsorizări

Sponsorizare din impozitul pe profitPuteţi susţine activitatea noastră fără a afecta bugetul firmei dumneavoastră. Companiile plătitoare de impozit pe profit pot direcţiona până la 20% din acest impozit către o asociaţie non-profit pe care doresc să o susţină, cu condiţia ca suma oferită ca sponsorizare să nu depăşească 0,3% din cifra de afaceri a companiei.

Direcţionarea se face prin încheierea unui contract de sponsorizare, urmând ca suma oferită asociaţiei să fie scăzută din impozitul pe profit datorat pentru anul în care a fost semnat contractul de sponsorizare.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să daţi click pe următorul link pentru a citi un scurt ghid despre sponsorizarea prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit.

Sprijin logistic

Pentru a ne desfăşura activitatea, ne sunt necesare diverse resurse, de la săli pentru evenimente până la materiale de birotică sau jucării pentru acţiunile la care participă copii. Primim cu bucurie susţinere – financiară sau de altă natură – pentru obţinerea acestor resurse.