Implică-te!

Există mai multe feluri în care puteţi să vă implicați în activitățile noastre:

• devenind membru al asociaţiei contribuiți cu propriile competențe și beneficiați de oportunități pentru exersarea de competențe noi, provocări și experiențe formatoare!
  • participând ca voluntar la organizarea unor proiecte pe care le organizăm ne ajutați să creștem eficiența implementării, dobândind la rândul vostru ocazii de-a participa la workshopuri gratuite de formare și de-a vă aduce un aport semnificativ la spiritul de echipă și spiritul comunitar;
  • direcționând spre Asociație o parte din impozitele pe care le plătiți statului, contribuiți cu un sprijin material și financiar semnificativ, care nu vă afectează buzunarul;
  • prin faptul că povestiți oamenilor despre participarea voastră la evenimentele Pro Psiho, fie ca invitat, fie ca voluntar, fie ca organizator, contribuiți la indeplinirea si promovarea misiunii asociației şi a activităţilor pe care le desfăşurăm în sensul cultivării sănătății psiho-relaționale.

De asemenea, puteţi contribui la scopul nostru făcând ceva de bine… pentru propria persoană. Primul şi cel mai important lucru pe care îl putem face, fiecare dintre noi, este să avem grijă de noi înşine. Doar aşa putem continua să aducem o contribuţie pozitivă şi în vieţile celor din jurul nostru. Vă invităm, aşadar, să acordaţi importanţă propriei sănătăţi psihice, să vă valorificaţi potenţialul ca fiinţă umană şi să vă bucuraţi din plin de viaţă.