Echipa Asociaţia Pro Psiho

Membri fondatori:
anca < ANCA TIUREAN
psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, facilitator de seminarii pentru părinți. Practică în cabinet.

ELENA MITU >
psiholog organizațional, inspector resurse umane și webdesigner. Lucrează la Oracle.

elena
daria < DARIA MARTIN
psiholog clinician, consilier și psihoterapeut. Lucrează în Spitalul Județean de Urgență.

CRISTINA POP >
psihoterapeut practicant în analiză tranzacțională, trainer. Practică în cabinet.

cristina

VOLUNTARI IN ASOCIATIA PRO PSIHO: Alexandra Dănilă (meditator limba engleză), Alexandra Ardelean (trainer resurse umane), Nicoleta Vasiu (psiholog), Mădălina Vlad (recruiter), Amalia Gabor (psiholog), Irina Moldovan (inginer), Lucian Popovici (designer grafic), Richard Marius Ilie (organizator evenimente), Andreea Felicia Ion (psiholog), Iulia Deleanu (activist), Arminda Arșoi (psiholog)

COLABORATORI IN PROIECTELE DEMARATE DE ASOCIATIA PRO PSIHO: Amalia Axentie (psiholog pentru copii), Erika Weisz (hipoterapeut), David Keith (psihiatru si terapeut familial), Raluca Jacono (consilier si terapeut familial), Cheryl & John Zumbrunn (mestesugari), Gabriela Povian (asistent social), Ioana Muscoi (psiholog), Diana Săndulescu (psiholog), Irina Trif (profesor de pictura), Ileana Rogobete (psihoterapeut familial), Karina Velescu (psiholog), Alexandra Popovici (psiholog), Mihaela Adamescu (trainer), Geta Trautmann (psiholog), Andreea Ardelean (instructor de tango si terapeut), Sașa Coicici (instructor de tango si psiholog), Karina Heiligers (psiholog analist tranzactional), Lia Rădoi (designer grafic si fauritor de pufosenii), Camelia Cimponeriu (profesoara de romana).

… şi lista este deschisă.

Ne dorim să fim o echipă din ce mai diversă de profesioniști așa încât să facem lucruri cât mai mari cu eforturi cât mai mici și cu experiențe de învățare, dezvoltare și colaborare cât mai variate!

Pentru a vă alătura nouă, fie ca membru al asociaţiei, fie ca voluntar în cadrul unui anumit proiect pe care îl desfăşurăm, vă invităm să citiţi informaţiile despre înscrierea în asociaţie sau despre voluntariat şi să ne contactaţi.