Terapie familială simbolic experienţială cu David Keith

17 – 19 septembrie 2015, Timişoara
activităţi adresate psihoterapeuţilor, părinţilor şi bunicilor

Terapia familială simbolic experiențialăVă invităm la o serie de evenimente care îl au ca invitat pe Prof. Dr. David Keith, MD, de la Universitatea Medicală SUNY Upstate New York, psihoterapeut sistemic cu o experienţă de peste 40 de ani în lucrul simbolic-experienţial cu familiile şi consultant-supervizor pentru psihiatri, medici şi psihoterapeuţi. A desfăşurat o mare parte a activităţii sale profesionale alături de co-terapeutul, mentorul şi colegul lui, Carl Whitaker – recunoscut ca fondator al abordării simbolic experienţiale în terapia sistemică familială. Actualmente, David Keith publică alături de Amy Begel în blog-ul lor privind ritmurile relațiilor : https://relationshiprhythms.com/

Dacă sunteţi curioşi să faceţi cunoştinţă cu această abordare terapeutică, vă recomandăm să urmăriţi o înregistrare a unei şedinţe conduse de Carl Whitaker:

Programul activităţilor cuprinde:
– consultanţă profesională pe cazuri de terapie familială;
– supervizare in vivo;
– lucrul practic cu familii în co-terapie;
– supervizare profesională în grup pentru terapeuţi cu experienţă;
– workshop de formare în psihoterapia sistemică familială simbolic-experienţială;
– conferinţă pentru părinţi şi bunici privind sfidarea în familie.

Locul desfăşurării activităţilor:
Institutul de Terapie Familială şi Practică Sistemică Areopagus din Timişoara, Calea Martirilor, nr. 104 şi cabinetul de psihoterapia familiei de pe str. Coriolan Băran, nr.22, Timişoara.

Termen pentru rezervarea locurilor: 30 iunie.

Pentru a afla detalii despre program, contribuţia financiară solicitată participanţilor şi pentru a vă înscrie, accesaţi adresa următoare:

Pentru alte detalii organizatorice, vă rugăm să o contactaţi pa Anca Tiurean – telefon 0733 779 408, website ancatiurean.wix.com/psiholog.