Vă aşteptăm la PLAI Festival 2014…

Plai 2014… cu un Laborator de psihologie interculturală.

Acest laborator este organizat şi implementat în colaborare de către psihoterapeuţi locali şi organizaţii de psihologie naţionale şi internaţionale. Ceea ce avem în comun este misiunea de a promova şi susţine sănătatea psiho-socială, dezvoltarea holistă şi bunăstarea psihologică a copiilor, adolescenţilor, adulţilor şi relaţiilor parteneriale sau familiale dintre aceştia, indiferent de clasă socială, naţionalitate, experienţă, sex, orientare religioasă sau vârstă, prin activităţi de psihoterapie, consiliere psihologică, programe de formare şi dezvoltare profesională, cercetare stiinţifică, supervizare, ateliere şi programe de autocunoaştere şi dezvoltare relaţională. Deşi avem viziuni şi feluri de a fi pe alocuri diferite, pe alocuri asemănătoare, ne leagă o frumoasă prietenie şi o misiune comună, iar în acest an am hotărât să sărbătorim DIVERSITATEA umană şi culturală: să FIM noi înşine un exemplu de colaborare interculturală şi să oferim participanţilor la PLAI ocazia de a experimenta abordări inovative în relaţiile cu cei dragi şi diferiţi ca vârstă, experienţă, concepţii, dificultăţi, nevoi şi aspiraţii personale. Dacă ceea ce avem în comun ne apropie, diversitatea modurilor noastre diferite de a fi ne este o resursă inepuizabilă de inspiraţie şi creştere. Vei învăţa împreună cu noi să transpui sentimentele tale de dragoste şi angajament în gesturi şi cuvinte care să şi fie percepute ca atare. Te aşteptăm la atelierele pe care ţi le-am pregătit în acest an, cu speranţa că te vei simţi binevenit exact aşa cum eşti şi că îţi vei găsi confortul din care poţi spune bun venit şi celorlalti aşa cum sunt ei.

Orarul activităţilor (13 şi 14 septembrie)

Activităţi în desfăşurare continuă

Sâmbătă şi duminică între orele 12:00 – 19:00:
Poşta secretelor
Călătorie iniţiatică
Jocuri de autocunoaştere

Ateliere planificate

Sâmbătă:
13.00-14.00 Drumul spre congruenţă în relaţii semnificative (Psih. Andreea Şandra)
14:00-15:00 Speed friending (Elena Mitu)
15:00–16:30 De la obedienţă la responsabilitate personală (Psih. Anca Tiurean, Familylab)
16:30–18:00 Roata permisiunilor (Psih. Cristina Pop)